Putkityöt, Salo

Luotettava putkimies palvelee Salon alueella 

Toimintamme lähtökohtana on tyytyväinen asiakas. Haluamme jäädä asiakkaidemme mieleen luotettavana, joustavana sekä yhteistyökykyisenä palveluntarjoajana. Oli kyseessä sitten pienempi saneerauskohde tai suurempi uudisrakennuskohde, jokainen projekti viedään läpi aikataulussa pysyen - laadusta tinkimättä. Kun kohtaat isomman tai pienemmän tarpeen putkimiehelle, on Atte Rauhala on aina oikea ja laadukas valinta.

Meiltä sujuu varmoin ottein myös erilaisten kattiloiden vaihto. Oli kyseessä sitten öljy-, puu-, hake- tai pellettikattila - me hoidamme asian puolestanne.

Laatutuotteet

Toimimme yhteistyössä alan merkkijohtajien kanssa. Meiltä saat Uponorin, Oraksen sekä Jäspin tuotteet. Käyttövesiremonteissa luotamme Uponoriin. Hanavaihdot onnistuvat merkistä riippumatta.

Ilma- ja vesilämpöpumpuissa on valtava valikoima merkkejä. Kerro meille mitä tarvitset, niin esittelemme sinulle vaihtoehdot. Saatte maalämpöpumput avaimet käteen -palveluna. Puramme vanhan, suoritamme maaporaukset sekä asennamme pumpun paikoilleen.

Luotettava putkiemies on Atte Rauhala, ota yhteyttä!